שיפוץ בית פרטי

מבט על שיפוץ בית פרטי לפני ואחרי 

שיפוץ בית פרטי באיזור השרון

הילדים פרשו כנפיים ועזבו את הקן וכעת מצאו לנכון לשפץ את הבית ולשנות את עיצובו כך שיתאים לצרכיהם החדשים כזוג.

בקרוב יוכלו להתפנק בסלון רחב ידיים שיוכל לארח מפגשים משפחתיים של כל הילדים תוך מחשבה לעתיד המשפחה המורחבת.

בראשית הדרך נבחנו צרכיהם של דיירי הבית תוך מתן תשומת הלב להגשמת חלומותיהם. הדיירים ביקשו בית מואר ובו מרחב משפחתי מספק ושדרוג לעיצוב חם ועדכני. בשלב זה גיבשנו מספר אופציות על מנת לאמוד את התקציב והכנסנו מספר שינויים עד לקבלת התוכנית הסופית.

על מנת להבין את היקף השינוי והשבחת הנכס, מצורפות תמונות של הבית טרם השיפוץ ולאחריו.

לפני השיפוץ

אחרי שיפוץ

 חלל המגורים

חדר הורים

חדר ההורים- הגדלנו את החלל על-ידי הגדלת שטחי האחסון כולל פרטי ריהוט, הוספת מראה מהרצפה עד גובה משקוף הדלת דבר היוצר אשלייה של המשכיות ותחושה של חלל מוגדל. על הריצוף הודבק פרקט אשר מכניס חמימות נעימה. גם שירותי ההורים שופצו מהיסוד ועוצבו בלבן קרם. כמו כן נבחרו פריטים המוסיפים להם קישוטיות מעודנת.

הסלון – משמש את עיקר החלל הציבורי של הבית. אנו מארחים בו ומבלים בו מרבית משעות הפנאי שלנו. חלל הסלון מעוצב ע”פ הרגלי החיים של הדיירים. כחלק מהמחשבה המשותפת ודרישות הדיירים, הוחלט על סגנון הכפרי כקו מנחה ולכן נבחרו חלונות בלגים המתאימים לסגנון זה. תוכננו חלונות גדולים המאפשרים כניסת אור משמעותית למתן תחושת רווחה ותחושת עומק.

תוכנן חלל פונקציונאלי הכולל את כלל המערכות הרלוונטיות לסלון תוכנן במחשבה תחילה על מנת להכין תשתיות מתאימות שיאפשרו מראה אסתטי ונקי לדוגמא רמקולים שקועים בקירות.

תאורת הסלון -  בסלון תוכננה תאורת הארה ותאורת אווירה.

באזור הסלון שמנו דגש על תאורה שקועה, מינימליסטית ונקייה אשר מבליטה אלמנטים עיצוביים בחלל. שימוש בגופי התאורה בתקרה נותנים אשליה של הגדלת החלל. אשליית גודל החלל נובעת מאלומות האור המוקרנות על הקיר והארות אלה מספקות תחושה של מרחב.

המטבח ופינת האוכל- איזור המטבח טרם השיפוץ היה מופרד ממתחם הסלון ופינת האוכל. בעת בירור הצרכים, נמצא הצורך בחיבור החללים ליצירת חלל אחד אשר מחבר בין בני הבית ועל כן הוחלט לפתוח את החלל, לשבור את קיר ההפרדה ולחבר את האיזור באמצעות אי. כמו כן, יצרנו מטבח בלתי מתפשר שיתן מענה למצוקת האיחסון שהייתה קיימת טרם השיפוץ, ארונות המטבח הוגבהו, איזור משטח העבודה גדל משמעותית וכל זאת תוך דגש על שמירה של קו נקי. לצד פינת האוכל החלפנו את החלון לחלונות בלגיים בגוון אפור כהה.

חלל המטבח 

שירותי אורחים

שירותי אורחים- משמאל למדרגות המעבר לחדרי השינה, ישנם שירותי אורחים שהוחלפו קומפלט. נבחרה רצפת אריחי בטון מעוטרים אשר מתקשרים באופן חלק ויפה עם שאר הריצוף האפור שנבחר לבית. דלת חדר השירותים הוחלפה אף היא לדלת לבנה